Slogan tekst

Voor mens en paard!

Mariska Brokking Manuele Lymfedrainage logo
Mariska Brokking Manuele Lymfedrainage
Low Laser Therapie

Low Laser Therapie

Equine Low Laser Therapie (Low Laser Therapie bij paarden) gebruik ik als therapievorm in combinatie met Manuele Lymfedrainage (MLD). Waarbij MLD dus met de hand gebeurt. Bij Lowlasertherapie maak ik gebruik van het apparaat Photizo Vet Care.
De Photizo Vet Care wordt geleverd door HPLT uit Leusden. Dit bedrijf is ook leverancier van de High Power Laser welke een diepte werking heeft en vaak gebruikt wordt door (dier)fysiotherapeuten. Low Laser werkt tot op ongeveer 3 cm diepte, precies voldoende om samen te werken met het lymfesysteem. 

Lowlaser kan gebruikt worden zonder eerst MLD te doen maar werkt in combinatie wel het meest effectief. De Photizo Vetcare is een heel handzaam en eenvoudig te bedienen apparaat.
Als een paard vaker behandeld moet worden, kan de eigenaar zelf tussen de manuele behandelingen door met de lowlaser de manuele behandelingen ondersteunen. De low laser kan bij mij gehuurd worden. Uiteraard krijg je dan van mij uitleg hoe deze gebruikt moet worden en maak ik een schematische tekening van je paard en nemen we door op welke specifieke plaatsen je de laser plaatst en hoe lang.

Tarieven behandeling paard

Mariska Brokking Manuele Lymfedrainage logo
Mariska Brokking Manuele Lymfedrainage

© Mariska Brokking Manuele Lymfedrainage 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM

Afspraak maken?