Slogan tekst

Voor mens en paard!

Mariska Brokking Manuele Lymfedrainage logo
Mariska Brokking Manuele Lymfedrainage
Wie ben ik

Wie ben ik

Als 7 jarig meisje kwam ik in contact met pony's en paarden. Met diverse pony's en paarden heb ik wedstrijden gereden in dressuur en springen en heb een enkele cross gereden. Ook ben ik lange tijd vrijwilligster geweest bij  een Appaloosa fokkerij. Daar zag ik diverse aandoeningen voorbij komen zoals insuline resistentie, EMS (equine metabool syndroom), ziekte van Cushing, hoefbevangenheid, einschuss, peesblessures, hormonale verstoringen, allergieën etc. Reguliere behandeling had hiervoor niet altijd het antwoord. Ik ben toen op zoek gegaan naar alternatieven en kwam uit bij onder andere manuele lymfedrainage en natuurlijke voeding op orthomoleculaire wijze. 

Bij Opleidingsinstituut Blauwe Hengst ben ik toen opleidingen gaan volgen voor natuurlijke voeding voor paarden en Equine Lymfedrainage. In 2017 heb ik mijn diploma equine lymfedrainage gehaald en ben ik mijn praktijk gestart. 

Doordat er bij paarden bijzonder goed resultaat behaald werd, kreeg ik regelmatig de vraag van eigenaren: kun je dit ook voor mensen? Na een tijdje heb ik besloten ook de opleiding voor mensen te gaan volgen. Bij het instituut Evenwijs in Balk haalde ik mijn diploma niveau 3 MLD Therapeut Humaan en Voedingscoach, voeding op orthomoleculaire wijze voor mensen.

Ik ben geregistreerd equine manuele lymfedrainage (MLD) therapeut niveau 4 op het MLD register van de Blauwe Hengst. 

Mariska Brokking Manuele Lymfedrainage logo
Mariska Brokking Manuele Lymfedrainage

© Mariska Brokking Manuele Lymfedrainage 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM

Afspraak maken?